AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen ve Cumartesi günü saat 19.45'te İstasyon Meydanından başlayıp Madenci anıtındaki Miting Alanına kadar Mehter eşliğinde yapılacak olan Milli Birlik Yürüyüşü ile Demokrasi nöbetine Zonguldak halkını davet etti.

İşte Tosun'un açıklaması,

 "Yeniden Dirilişin, Milli İradenin hakimiyetinin,. Aziz Türk Milletinin şahlanışının, yeni bir tarih yazılışının sembolleşen günlerden olan 15 Temmuz'u unutturmamak, hafızalardan silinmesini engellemek, gelecek kuşaklara doğru bilgiler ile aktarımını sağlamak için, 15 Temmuz'un yıldönümünde yeniden ayaktayız, yeniden nöbetteyiz.

Aziz Türk Milleti, ülkesinin bütünlüğünü korumak, birlik ve beraberliğini sağlamak, iç ve dış düşmanlarla, hainlere geçit vermemek, Barış, Huzur ve Güvenin temininin devamı için Uçaklara, Tanklara ve ağır silahlara karşı koymanın yıldönümü olan 15 Temmuz'un yıl dönümünde Cumartesi günü Saat 19.45' de İstasyon Caddesinden başlayıp Madenci anıtındaki miting alanına kadar Mehteran eşliğinde devam edecek olan Milli Birlik Yürüyüşüne ve Demokrasi Nöbetine değerli Zonguldak halkını davet ediyor ve Bayrağını Al da gel diyoruz.

"Haydi Zonguldak!"

15 Temmuz Şanlı direnişini, Milli İradeyi,  Birlik ve Bütünlüğümüzü tüm dünyaya yeniden haykırmak için Şehitlerimizin kanı ile sulanmış, özgürlüğümüzün sembolü birlik ve dirliğimizin temel dayanağı olan Türk Bayrağı ile  yeniden madenci anıtında buluşalım.

Hainliğin sınır tanımadığı Türk evlatlarına haince kurşun ve bombaların yağdırıldığı 15 Temmuz gecesinde bu vatan uğruna, Milli İradenin temini ve devamı uğruna canlarını vermekten kaçınmayan ve daima minnet duyacağımız Şehitlerimizi yad etmek, gazilerimizi unutmamak için 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü yeniden birlik olalım, yeniden yazılan destanı yaşatalım. Yeniden el ele, gönül gönüle hep birlikte onurumuzun, dirilişimizin ve direnişimizin sembolü olan Milli Birlik Yürüyüşü ve demokrasi nöbetimizde buluşalım"

 

Editör: TE Bilisim