Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde grup müsabakalarını nağ mağlup şampiyon olarak tamamlayan Çaydeğirmeni Belediyespor gözünü final maçına çevirdi. Filenin sultanları 2.Lig yolunda 21-23 Haziran tarihleri arasında Bolu’da final maçında sahneye çıkacak. 
Pazartesi itibariyle başlayacak olan müsabakalarda Düzce Gençlik Hizmetleri, Kocaeli İzmitspor ve Sakarya Gelişimspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor, bu önemli maçları kazanarak ilk kez katıldığı ligde 2. Lige yükselmek istiyor. Belde de son hazırlıklarını tamamlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, Bolu’ya hareket öncesinde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile kahvaltıda biraya geldi.Yapılan kahvaltı sonrasında ise Başkan Gebeş, Voleybol takımını beldeden Bolu'ya uğurladı.


Başkan Gebeş; ‘Kızlarımız o kupayı beldemize getirecek’

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Öncelikle iyi hazırlandık. Grup müsabakaların da iyi işler çıkardık hedefimiz aynı başarıyı final maçında da göstererek 2.Lige çıkarmak istiyoruz. Hocalarıma ve oyuncularıma güveniyorum. İnşallah voleybol branşında da ses getireceğiz inanıyorum ki uzun zamandır beklediğimiz o kupa Zonguldak’a gelecek. Çok az kaldı. Allah’ın izniyle o kupayı alarak kızlarımız beldemize gelecek”dedi.

İşte oynayacağımız maçlar;

21 HAZİRAN PAZARTESİ
Saat 16.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Düzce Gençlik Hizmetleri-Zonguldak Çaydeğirmeni Belediyespor. Saat 18.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Kocaeli İzmitspor-Sakarya Gelişimspor
22 HAZİRAN SALI

Saat 16.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Zonguldak Çaydeğirmeni Belediyespor-Kocaeli İzmitspor. Saat 18.00 Bolu 17 Temmuz Spor Salonu: Sakarya Gelişimspor-Düzce Gençlik Hizmetlerispor

Editör: TE Bilisim