‘Haftada 3 sefer Düsseldorf sefer başlıyor’

Hava limanınız malumunuz dünyada olduğu kötü bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde yurt dışı seferlerine başlayan biriyiz. Kısmet olursa bu dönem uçuşlar iyi olacak.Şuanda kesintisiz uçuşlar devam edecek. Zonguldak ve Batı Karadeniz bölgesi olarak uçuş kolaylığı sağlanacak.Şuanda hafta 3 sefer Düsseldorf seferleri başlıyor. Haziran Temmuz ayında da minimum 6 sefere çıkacak. Gurbetçilerimizin de bu alanda rahat eteklerini ve yarım saat içinde buraya indiklerini görüyoruz.

‘Artık ufak tefek meşelerle karşılamayacağız’

Geçmişte pistin uzatılmadı uçak gelmedi ufak tefek meseleler ile karşılaşmayacağız. Metorolejik şartlar olmadığı takdirde sorun olmayacak. İyi bir dönem geçirmeye başladık.Geçmiş yıllarda fiyatla ilgili sıkıntılar vardı. Şimdi herkesin memnun olduğunu sıkıntı olmadığını duyuyoruz.

‘Karayollarının burayla ilgili çalışmaları olacak’

Geçen sene Nisan ayında biz çalışmalara başladık.Nisandan Eylül ayına kadar uçuş seferlerine devam ettik.5 aylık süreçte havalimanında inşaat çalışmaları yüzde 90 tamamlandık.Nisan ayında da havalimanına uçuş trafiğine açtık. Sayın Valimizde Karayollarının burayla ilgili çalışmalarının olacağını işaret etti.

Editör: TE Bilisim