Merkez ilçeye bağlı Hacıali Köyü'nde İşkur Müdürlüğü ve Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen dikiş-nakış kursu sona erdi.

Yaklaşık 75 gün süren kursta 21 bayan Halk Eğitim Merkezi eğitmeni tarafından verilen kursta yaptıkları ürünleri sergilediler. Kursun kapanış programına Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Fatih Halk Eğitim Müdürü Zerrin Bayraktar, Hacıali Köyü Muhtarı Şahin Akçay ve konuklar katıldılar. Program konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları gösterisi ile devam etti. Ardından kursiyerlerin yaptıkları ürünlerin sergi açılışı gerçekleştirildi.

Program hakkında bilgiler veren Hacıali Muhtarı Şahin Akçay ‘' Köyümüzdeki 21 bayanımız bu kurstan faydalandılar ve ortaya bu güzel ürünleri çıkarttılar. Bu kursun burada açılmasında katkıları bulunan İşkur Müdürümüz Gönül Demirsu Hanım ve Fatih Halk Eğitim Müdürümüz Zerrin Bayraktar hanıma teşekkür ediyorum. Köydeki bayanlarımız bu tür kursların köyümüzde devam etmesi yönünde istekleri devam etmektedir. İnşallah Gönül Hanım ve Zerrin Hanımın destekleri sayesinde köyümüze bu tür kurslar açarak bize destekleri devam edecektir" dedi.

Editör: TE Bilisim