KAMBEROĞLU İNŞAAT SON SÜRAT
Kozlu Güney Mahallesinde Eylülkent Sitesi önünde neredeyse bitişik nizam olan Kamberoğlu İnşaatın bina yapım işi son sürat sürüyor. Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesinin kararına rağmen Ali Bektaş’ın koruması altında olan Ozan Şahin’in Kamberoğlu firmasının yasa dışı olan inşaatına tepkiler büyüyor.
EYLÜLKENT SİTESİ SAKİNLERİ SAVCIYI GÖREVE ÇAĞIRDI
Çekme mesafeleri Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın oyunları ile yok edilen Kamberoğlu firmasının inşaatı yargının durdurma kararına rağmen neredeyse 24 saat hızla sürüyor. Eylülkent Sitesi sakinleri Elmas TV ihbar hattına gönderdiği yazıda, “Eylülkent sitesi sakinleri olarak bu hukuksuzluğa karşı, Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz. Sesimizi duyurmamıza yardımcı olursanız mutlu oluruz” dediler. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Yargı kararları ile Kozlu’da iki yıldır inşaatların durdurulduğunu ve kanunsuz hiçbir işlemin Kozlu’da yapılmadığını söylemişti. Ancak, Kozlu’da yasa dışı imar uygulamaları ve inşaatlar son sürat sürüyor.
ARSA BAHİSÇİNİN ÇIKTI 
Kamberoğlu firmasının yasa dışı inşaatını sürdürdüğü Kozlu Güney Mahallesindeki yerin arsa sahibi Bahis çetesi mensubu, AK Parti Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Yayalar’a ait olduğu ortaya çıktı. Kozlu’da Başkan Ali Bektaş’ın “Prensi” olarak bilinen ve gayrimeşru alemden yolunun bulan Meclis Üyesi Deniz Yayalar’ın her karanlık işin altından çıkması ise manidar bulundu. Yayalar’ın arsayı kat karşılığı Kamberoğlu firması sahibi Ozan Şahin’e verdiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim