Özel İçerik

Erdemir’e bu güne dek kimseyi işe aldırmak gibi bir girişim içinde olmadığını söyleyen Uçar, Posbıyık’ın ispatlaması durumunda istifa edeceğini açıklasın.
‘HALİL POSBIYIK BU SÖYLEDİĞİNİ İSPATLASIN’
Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı açıklamada: “Ereğli lobisi olmama gerek yok. Ben Zonguldak Milletvekiliyim. Özel Endüstri bölgesi şimdi değil 2017 yılında ilk gündeme geldi. Bu yapılan konuşmalarda farklı amaçlar gördüm. Halil Posbıyık’ın dün yaptığı basın toplantısında, Erdemir ile pazarlık içerisinde olduğumu ve Beycuma’dan 76 kişiyi işe yerleştirmeye çalıştığı söylemiş. Ben ne İl Başkanı olduğu dönemde ne de şimdi, değil 76 o günlerden bu güne bir kişiyi orada işe koymuşsam Milletvekilliğinden istifa edeceğim. Halil Posbıyık bu söylediğini ispatlasın. Alınmamış ise o da istifa edecek mi?” dedi.
‘SADECE BENİM ADIMI KULLANIYOR’
AK Partili Milletvekillerinden sadece kendi adının kullanıldığını söyleyen Uçar: “Sadece benim adımı kullanıyor. Niyeti farklı. 3 Milletvekilimizle biz bölgemizin her yerine hizmet etmek için uğraşıyoruz ama Halil Posbıyık’ın farklı amacı var. Benim geçmiş dönemde de Erdemir’e bir kişiyi işe soktuğumu ispatlasın. Ereğli’de kavga ederek bir şeyler olmaz. Önümüzde ki günlerde bu iddia ile ilgili bölgede acıkılma da yaparız” dedi.

Editör: TE Bilisim