Hakkari Yüksekova-Şemdinli yolu üzerinde askerleri taşıyan araç devrildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı askerlerden biri müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralı ise Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan yol, temizlik çalışmasının ardından trafiğe açıldı.

Son dakika: Hakkaride askeri araç kazası 1 asker şehit oldu

TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Hakkari’de askeri araç kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel'in (23) cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine uğurlandı.

Yüksekova-Şemdinli karayolunda dün akşam saatlerinde askeri araç kaza yaptı. Kazada Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şehit Ebubekir Sel’in cenazesi de Hakkari Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Son dakika: Hakkaride askeri araç kazası 1 asker şehit oldu

Otopsi işlemleri tamamlanan şehit Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Piyade Albay Hakan Yağmur, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, siyasi parti temsilcileri, asker ve polisler katıldı.

Editör: TE Bilisim