AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından Almanya'nın Gelsenkirshen kentinde görevlendirilen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, UETD Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin düzenlediği iftar ve sahur programına katıldı, gurbetçiler ve Zonguldaklı hemşehrileriyle bir araya geldi.
Milletvekili Çaturoğlu, Almanya ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, "Partimizin Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından, Almanya'daki gurbetçilerimizle birlikte UETD'nin düzenlediği iftar ve sahur programına katılmak için görevlendirildim. Cumartesi günü UETD Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş ve beraberindeki heyetle birlikte iftardan önce esnaf ziyareti yaptık ve akabinde iftarda gurbetçilerimiz ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın, Genel Başkan Yardımcımız Mehdi Eker'in, Milletimizin ve Zonguldaklıların selamlarını ilettik. Ülkemizde ve Dünyadaki son gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. 15 Temmuz ve 16 Nisanda Partimize verdikleri destekten ve özverili çalışmalarından dolayı Almanya'da bulunan gurbetçilerimize ve hemşehrilerimize AK Parti adına teşekkür ettik. Sahurda ise UETD Şubesinde yine gurbetçilerimizle bir araya geldik ve onların sorunların dinledik. Almanya'da bizi yalnız bırakmayan başta Münster Başkonsolosuna, UETD Yöneticilerine ve gurbetçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıya Münster Başkonsolosu Pınar Gülün Kayseri, UETD Genel Sekreteri Bülent Bilgi, UETD Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş, Ruhr Bölge Başkanı Mustafa Nihat Köklü, UETD Ruhr Bölge Siyasi İşler Başkanı Aziz Özkır, UETD kadın ve gençlik kolları, sivil toplum kuruluşları ve gurbetçilerimiz katıldı.

 

Editör: TE Bilisim