Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu tarafından kulübe gelir sağlanması ve 3 Mart 1992 yılında hayatını kaybeden 263 madenci anısına bastırılan formaların satışları sürüyor. Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler. 

“HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyarette konuşan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil; “Zonguldaksporumuzunşehit madencilerinin isminin yazılı olduğu formayı bize takdime geldiler. Çok güzel düşünmüşler. Bildiğim kadarıyla son maçlarına da bu forma ile çıktılar. Zonguldak madenlerle özdeşleşmiş bir şehir. Zonguldaksporumuzun, Zonguldak’ta ki ve madenlerde ki önemi, bağı çok kuvvetli. Bizde eskiden olduğu gibi Zonguldakspor’a destek çıkmaya çalışıyoruz ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.  Zonguldakspor, Zonguldak’ı temsilen Türkiye liglerinde farklı noktalarda boy gösteren bir ekibimiz. Her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadesine yer verdi. 

“KENDİLERİNE DE YÜK OLMAYACAĞINI BELİRTTİK”

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk şu ifadelere yer verdi, “GMİS, Zonguldak’ta merkezde olan tek sendika. Zonguldak’ın gözbebeği. Maden işçileri bizim gözbebeğimiz. Biz belediye başkanlarını, siyasi il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Hakan Başkanımızı da ziyaret ettik. Türk Metal Sendikası’na yapılan projeyi kendilerine anlattık. Bu sayede kendilerine de yük olmayacağını belirttik. Gönüllülük esasına dayanan bir forma projesi olduğunu anlattık. Başkanım da ‘Biz bu proje üzerinde çalışıyoruz. Gerekeni yapacağım.’ dedi. Bizde sendikamızın talebi doğrultusunda formaları teslim edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim