Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan ayının 5. gününde iftar sofrasında gençleri ağırladı.
Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı iftar sofrasının dün akşamki konukları, ilçe halkının yanı sıra, AK Parti'nin eski ve mevcut Kadın ve Gençlik kolları yönetimi ile Üniversite gençliği oldu. İftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunurken, iftar saatinden bir saat önce iftar yemeğinin verildiği Yaşlılar Gençler Evi'ne gelen Başkan Uysal, masaları tek tek gezdi ve halkın Ramazan ayını tebrik etti.
İftar sofrasını Ereğli halkıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Uysal konuşmasında, "Başı bereket, ortası mağfiret sonu ebedi azaptan kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayınızı kutluyorum. İftar soframıza hoş geldiniz"derken, "Rabbim tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri, ettiğiniz duaları kabul ve karin eylesin. Rabbim Ramazan ayının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirsin. Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaştırsın" ifadelerini kullandı.
Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonundaki halk iftarları, Ramazan ayı süresince Yaşlılar Gençler Evinde devam edecek.

Editör: TE Bilisim