Yetkililerden yardım isteyen Akkoç, ”Gelinim ve oğlum beni dövüyor. Sokağa atıyor. Jandarma’ya şikayet ettiğimde benim kendilerine saldırdığımı söyleyerek bana evden uzaklaştırma kararı aldırıyorlar. Yetkililerden yardım istiyorum. Evime gitmek istiyorum. Sokaklarda kalmak istemiyorum” dedi. Ali Akkoç’un diğer oğlu Selamettin Akkoç’ta kardeşinden şikayetçi olurken; ”Babamın artık zulüm görmesini istemiyorum. Kardeşim ve eşi herkese iftira atıyor” dedi.   
“GELİNİM VE OĞLUM BENİ DÖVÜYOR”
Gelini ve oğlu tarafından dövüldüğünü ve kendisine iftira atıldığını belirten Ali Akkoç, “ Oğlum Ş.A ve gelinim S.A beni dövüyor. Yattığım evime giremiyorum. Artık utanıyorum. Bir sene oldu bana uzaklaştırma kararı veriyorlar. Oğlum yanıma gelen torunumu bıçakladı. Cumhurbaşkanımdan, devletimden yardım istiyorum. Ben orda burada yatıyorum. Kendi yaptığım evime giremiyorum. Utanıyorum artık. Evin elektriği benim üzerime ama suyu üzerine almış. Ev benim diyorlar. Gelinim kendisini yaralıyor. Benim yaraladığımı söylüyor. Artık rezil olmaktan bıktım. Utanıyorum artık. Milletin içine çıkamıyorum. Beni karalıyorlar. Beni dövmeye kalkıp bıçaklamak istiyorlar. Ben kavga etmem. Dövüş etmem. Bana iftira atıp beni evimden uzaklaştırma kararı aldırdılar. 
“ÇIRILÇIPLAK SOYUNUYOR SONRA BANA SALDIRDI DİYE BAĞIRIYOR!”
Gelininin kendisine saldırdığını ve iftira attığını iddia eden Ali Akkoç; “Gelinim çırılçıplak soyunuyor sonra balkona çıkıp “bana saldırıyor” diye bağırıyor. Utanıyorum artık. Gelin demek evlat demek. Yardım istiyorum. Ne olur bana yardım edin. Ben orda burada yatıyorum. Hasta oldum. Kendi yaptığım evime girememek beni mahvediyor. Gelinim ve oğlum Asma’da oturuyordu. Bunları oradan da attılar. 5 tane ev değiştirdiler. Ben yanıma aldım. Şimdi beni evden atıyorlar. İstemiyorlar. Gelinim beni dövdürmek için kardeşlerini getiriyor. Evimde malım kalmadı. Gelinimin kardeşleri her şeyimi aldı evimden. Oğlum daha önce beni yine dövdü. 1 sene 8 ay hapis cezası aldı. Orada burada çalışıyorum. Kum çekiyorum. Ben evime gitmek bu oğlumdan kurtulmak istiyorum. Ne olur bana yardım edin!” dedi. 
"KARDEŞİMDEN VE EŞİNDEN ŞİKAYETÇİYİM!"
Babasının kardeşi ve kardeşinin eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia eden Selamettin Akkoç, “2015 yılında kardeşim ben geçinemiyorum diye babamın yanına geldi. Babamda evladım diye bunu yanına aldı. Sonra evi ikiye böldü. Benim eşyalarımı bile dışarı attı. Bize devamlı şiddet uyguluyor.  Ben babama yapılan şiddete şahidim. Adamı tuvalete koymuyorlar. Komşularımız şahitlik yapacak. Komşularımızı tehdit ediyor. Bize yetkililerin yardım etmesini istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim