Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yerel yönetimler toplantısına katılacaklarını ifade ederek, “15-16-17 Kasım tarihlerinde Karadeniz Ordu’da Karadeniz Bölgesi Yerel Yönetimler İstişare toplantısı yapılacak. Toplantıya belediye başkanlarımız, il genel meclisi başkanı ve ben katılacak. Toplantının başkanlığını Mehmet Özhaseki başkanlık yapacak. Yerel yönetimlerle ilgili konferans çalışması olacak. Daha önce yerel yönetimlerde belediye başkanlarımız sunumlarıyla birlikte güzel bir toplantı yapacağız. Pazar akşamı Zonguldak’a ger geleceğiz.” şeklinde konuştu. 


“Ereğli için yeni cami için çalışmalar sürüyor”

Ereğli’de yeni yapılacak olan ki cami ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Tosun, “Ereğlideki cami ile ilgili çalışmalar var. Ereğli’de ki kent meydana ile ilgili yer vardı. Onunla ilgili çalışmalar sürüyor.” ifadesine yer verdi. 

“Ekip sayısı her geçen gün artıyor”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  Filyos’da ekip sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek; 
“Filyos limanı ve şantiyesi arkasındaki endüstri bölgesi ile beraber orada Türkiye petrolleri orada tesislerini kurdu. Oradaki ekip sayısı her geçen gün artıyor. Orada doğalgazın karaya çıkması konusunda bütün işler proje kapsamında çok hızla devam ediyor.” dedi. 

“Fotoğraf için kimse polemik yaratmasın”

Fotoğraf üzerinden kimsenin polemik yaratmasını istemeyen  Tosun, “Ömer Selim Alan Zonguldak’ın belediye başkanı. Belediye Başkanı olduktan sonra Zonguldakspor’a yaptıkları ortada. Fotoğraf üzerinden polemik yapmaya gerek yok. Bu otobüs diğer faaliyetlerde de kullanacak. Bunun üzerinden bazıları bu şekilde hareketlerde bulunması yanlış. İş yapan belediye başkanı olsun biz olsun üzer. Yok fotoğraf asmış bunlar her yerde oluyor.” şeklinde konuştu. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim