ÖZEL HABER

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yediemin otoparkı olarak hizmet veren otoparktaki bir aracın kaybolduğu iddia edildi. 
Trafikte çeşitli sebeplerden dolayı işlem yapılan araçlar Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odasının yediemin otoparkı olarak çalışan bir araç parkına çekiliyor. Çok sayıda aracın bulunduğu otoparkla ilgili akıl almaz iddialar gündeme geldi.
Elmas TV’ye ulaşan bilgilere yediemin otoparkında bulunan bir araç kayıplara karıştı. 

BAŞKANDAN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA
Elmas TV’ye konuşan araç sahibi, banka borçlarından dolayı aracının bağlanarak Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odasına ait yediemin otoparkına çekildiğini, bir süre sonra borçlarını yapılandırarak henüz 70 bin kilometrede olan 2003 model Toyota marka arabasını almak için yediemin otoparkına gittiğin büyük şok yaşadığını dile getirdi. 
Arabasını otoparkta bulamayan şahıs Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar’a ulaştı. Bahar aracın İstanbul’da bulunan yediemin otoparkına verildiğini söyledi. Araç sahibinden habersiz İstanbul’a gönderilen aracın 2500 TL karşılığında satıldığı iddia edildi. Araç sahibinden habersiz değerinin çok altına satılan aracın nasıl satıldığı akıllarda soru işareti bıraktı.
Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar araç sahibine bir telefon numarası vererek araç hakkında bu şahıstan bilgi alabilirsin dedi fakat verdiği numaraya kimse cevap vermedi. 

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU YAPILDI
Araç sahibi konular ilgili Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Aracının akıbeti hakkında bilgi alamayan araç sahibi tek mağdurun kendisi olmadığını Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yediemin otoparkında kaybolan başka araçlarında olduğunu iddia etti.

Editör: TE Bilisim