FETÖ’nün hain darbe girişiminde TSK’yı ele geçirerek 15 Temmuz’da kendi meclisini bombalayan, kendi halkını şehit eden yapılanma, bugün halen devam ediyor.
Bu hain terör örgütünün artıkları, aynı taktikle Zonguldak’ta da faaliyete geçerek yerel medyayı satın almaya başladı.
Kendi seçtikleri belediye başkanının seçilmesinde en büyük payın kendileri olduğunu her ortamda dile getiren bu FETÖ artıkları, son bir haftadır gündemi değiştirmek için kanuni olarak yapılmış bir atamayı sızdırarak, seçim döneminde para alındı dedikodularını manşetlere taşıtarak, seçim döneminde destekleyen fakat şimdi saman alevi gibi sönen gazetecilerin yaratmaya çalıştığı rüzgar ile Zonguldak’a hizmet getirmek için çalışanların hızını kesmeye çalışıyor.
Ancak; vatandaş her şeyin farkında ve sadece hizmet istiyor. Vatandaş Zonguldak’ı değil sadece kendini ve kendi siyasi ikballerini düşünen bu artıklara gereken cevabı verecektir. Seçim sürecinde yanında görünüp arkadan her türlü film fırıldağı çeviren bu FETÖ artıkları kendi menfaatlerinden başka düşünceye sahip olmadıkları için eskiden olduğu gibi firavun aklı ile eski yöntemlere başvuruyor.
Zonguldak kamuoyu, gerek Zonguldak’ın gerekse ülkenin geleceğine dinamit koyma çabası içinde olan bu yapılanmaya karşı dikkatli olması adına vatandaşlarımızı uyarıyoruz.

Editör: TE Bilisim