YEŞİL ALAN KAYDIRMASI YAPILDI

İsmail Recai Şanlı’nın yaptırdığı Şanlı Park AVM ve Şanlı Park Evlerinin ana caddeye bitişik yerdeki yeşil alana bina yaptırdığı ortaya çıktı. Yeşil alan Belediye Başkanı Ömer Ünal tarafından Şanlı Park Evleri’nin orta kısmındaki otopark olarak kullanılan alana kaydırıldığı ortaya çıktı.

YEŞİL ALANA KARŞIN MAKAM ARACI

İsmail Recai Şanlı’nın AVM inşaatının yeşil alan üzerine kurulmasına izin veren Başkan Ömer Ünal her olayda olduğu gibi bu olayda da nemalanmayı bildi. Şanlı Başkan Ünal’a bugün ki değeri 400-500 bin TL olan Skoda marka makam aracı hediye etmiş.

ŞANLI’NIN İNŞAATLARINI OTELİ ALANLAR YAPIYOR 

İsmail Recai Şanlı’nın kaçak olarak yaptırdığı Filyos Beach Resort& Restaurant’ı bir süre önce Güpgüpoğlu’nun alt taşeronuna satmıştı. İmar aflarına girmemesine karşın çok eski tarihli yapıldığı gösterilen oteli alanlar ile İsmail Recai Şanlı arasında varılan anlaşmanın detayları da ortaya çıktı. Şanlı otele karşılık kent merkezinde ki “Şanlı AVM ile Şanlı Park Evleri” nin yapım işini Güpgüpoğlu’nun alt taşeronu olan Volkan-Murat CENGİZ kardeşlerin "Cengiz İnşaat" isimli firmasina vermiş. Kaçak binadan gelen servetle konut yapan Şanlı’da bunun bedeli olarak Belediye Başkanı Ömer Ünal’a makam aracı dışında ne yaptığı ise henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim