‘Festivalde hangi sanatçıyı görmek istersiniz’ diye halka soran Başkan Posbıyık; “Belediye girişi, Özdemir AVM,  Ereylin AVM, Oyuncak Evi, Halk Kafe ve Yalı Caddesi girişine sandık koyduk. Ayrıca Belediyemiz internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından görüşlerinizi belirtebilirsiniz” dedi.
22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2 yıldır pandemi dolayısıyla yapılamayan büyük festivali bu yıl yapmayı planladıklarını açıklayarak; “22-23-24 Temmuz tarihini belirledik. Festivalde hangi sanatçıyı görmek istersiniz diye sizlere soruyoruz” dedi.
6 SANDIK KONULDU
21.Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde görmek istediğiniz sanatçıları bildirmek için Belediye girişine, Özdemir AVM, Ereylin AVM, Oyuncak Evi, Halk Kafe ve Yalı Caddesi girişine sandık konuldu. Vatandaşlar, festivalde görmek istedikleri sanatçının isimlerini yazarak sandıklara atabilecekler.
SOSYAL MEDYADAN GÖRÜŞ BELİRTEBİLİRSİNİZ
Sandıklara ulaşma imkanı olmayan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden de görüş belirtebilecekler. Bunun için Kdz.Ereğli Belediyesi’nin resmi internet sitesi http://www.kdzeregli.bel.tr/‘den, Kdz.Ereğli Belediyesi Facebook hesabı @KdzEregliBelediye’dan, Başkan Halil Posbıyık’ın sosyal medya hesapları olan; Instagram; halil_posbiyik , Facebook; @h.posbiyik , Twitter; @halillposbiyik ‘dan hangi sanatçıyı istediklerini yazabilecekler. 

Editör: TE Bilisim