Süper Ligin dört büyüklerinden Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium Tırı Zonguldak'a geldi. Fenerium Tırı soğuksu mevkiinde Zonguldak Kömürspor otoparkında Sarı Lacivertli taraftarlara hizmet vermeye başladı. 2 gün Zonguldak'ta kalacak olan Fenerium Tırının içerisinde, Tşhirtler, formalar, atkılar, bileklikler, anahtarlıklar ve eşofmanlar olmak üzere 6 bin 800 ürün bulunuyor. Öte yandan Tırın içerisinde Zonguldaklı futbolcu Mesut Özil'in 67 numaralı formasıda yer alıyor. Fenerium Tırının bir sonraki durağı ise, Çaycuma ve Devrek olacak. 
Papila; 'Özil formalarına yoğunluk bekliyoruz'
Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila, Mesut Özil'in formalarına yoğunluk yaşanacağına inandıklarını söyleyerek, ''Fenerbahçe Tırımız Zonguldak'a geldi. Tırın gelmesinden çok mutluyuz. Biz Fenerbahçeyi şampiyonluklarla değil gönülden seviyoruz. Biz bu renglere gönül verdik.Bizi bu sevdadan kimse vazgeçiremez. Türkiye'de Fenerbahçe Kuvayi Milli takımıdır. Bütün taraftarlarımızı tırımıza bekliyoruz. Özellikle şehirimizin evladı Mesut'un Fenerbahçe'de oynaması bizi çok mutlu ediyor. Onun formaları da Tırımızda var. Özil formalarına da yoğunluk olmasını bekliyoruz''dedi. 
''2 gün boyunca Tır Zonguldak'ta olacak''
Fenerium Tırı sorumlusu İlker Murat, Fenerium Tırının 2 gün boyunca sarı lacivertli taraftarlara hizmet vereceğini belirterek, ''Düzceden buraya geliyoruz. 2 gün boyunca buradayız. Buradan da Devrek ve Çaycuma'ya gideceğiz. Tırın içerisinde indirimli ürünlerimizin yanı sıra sezon ürünlerimizde yer alıyor. Tşhirtler, formalar, atkılar, anahtarlıklar, eldivenler var. Bunların yanı sırada bayan ve çocuk ürünlerimizde yer alıyor. Toplamda Tırın içerisinde 6 bin 800 ürün bulunuyor. Forma satışları genelde yoğun oluyor. Özellikle Mesut Özil'in 67 numaralı formasında büyük beklenti içerisindeyiz. Yoğunluk olmasını bekliyoruz''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim