Geçtiğimiz gün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yapımı tamamlanan tribün inşaatını gezen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Abdullah Karagüzel sert eleştirilerde bulundu.

Elmas TV mikrofonlarına konuşan Karagüzel, " Ey belediye başkanı stada gitme! Popülizm yapma. Çünkü oraya gitmeden önce belediye binasının arkasından İstasyona çıkan Acılık Köprüsü'ndeki yola gidip bir bak. Zonguldak'ın mahallelerine git" dedi.

İŞTE KARAGÜZEL'İN AÇIKLAMALARI;

"AK Parti Grubu olarak öncelikle Zonguldak halkının Kurban Bayramı'nı kutlarım. Sayın Belediye Başkanı tatilden geldi. Kendisi Zonguldak gibi bir heyulanın olmadığı yerlerden geldi. Zaten onlar emekli de olunca Zonguldak'tan gidiyorlar. Böyle bir realite var. Stada gelerek sanki kendileri yapmış havası estirdi. Kendisi Belediye Başkanıdır gidebilir ancak gerek yok. Gitmesin. Çünkü oraya gitmeden önce belediye binasının arkasından İstasyona çıkan Acılık Köprüsü'ndeki yola gidip bir baksın. Oradaki esnafın halini bir görsün. Toz toprak içerisinde. Hepsinin sığındığı şey; BEDAŞ, doğalgaz... Son kuruşuna kadar BEDAŞ'tan ve Akmercan'dan parasını alıyorlar. Ama Sayın Belediye Başkanı görevini yapmadığı için şuanda Zonguldak halkı çok ciddi bir sıkıntı yaşıyor. Sağdan soldan hepimizin akrabaları, yakınları geliyor. Birinci gün geliyorlar, ikinci gün geri dönüyorlar. Çünkü Zonguldak pislik, perişanlık içerisinde. Bunun tek sorumlusu Muharrem Akdemir'dir.

Stada gitmesin. Zonguldak'ın mahallelerine gitsin. Stada gitmesin, belediyenin arkasındaki o yola lütfen gitsin. İstasyonun ilerisinde yaptılar yolu, göreceğiz 6 ay sonra ne olacağını. Oradan Köy Hizmetlerine kadar bir gitsin. Karaelmas, Birlik Mahallesi buralara bir çıksın. Ayıptır! Milletin aklıyla dalga geçmesinler.

Her tarafa resimlerini yapıştırmış. Milletin bayramını kutluyor. Eyvallah da kardeşim bu şehri yaşanmaz hale getirmişsin. Tek sorumlusu sensin. Ey belediye başkanı stada gitme! Popülizm yapma. Belediye Başkanına Zonguldak halkı adına sesleniyorum; herkes "Bizi bundan kurtarın" diye feryat figan ediyorlar."

Editör: TE Bilisim