MHP’li Demirköse ayrıca İYİ Parti İL Başkanı Yavuz Erkmen’e yönelik ‘İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz ERKMEN, esnafımızın zor durumundan siyasi fayda sağlamaya çalıştığını görüyoruz.” dedi

İŞKUR alımlarında şaibe iddialarını tekrar gündeme getiren MHP İL Başkanı Varol Demirköse, “İŞKUR konusunda hassasiyetimiz sürmektedir. Toplum Yararı Projesi (TYP) kapsamında yapılan alımlarda kura ve liste yöntemi uygulanmaktadır. Kura yönteminde asiller kura, yedekler ise liste yöntemi ile belirlenmektedir. Yedeklerin belirlenmesinde kura olmadığından, siyasiler ve nüfuz sahibi kişiler kendilerine gelen talepler karşısında İŞKUR üzerinde baskı oluşturma çabasındadır. Buda şaibe ortaya çıkarmakta toplum vicdanı rahatsızlık duymaktadır.” ifadesine yer verdi.

“ZOR BİR ŞEHİR”

Zonguldak zor bir şehir olduğunu ifade eden Demirköse, “Bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’nin “Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben” sözüne bağlı kalarak Cumhur İttifakı ruhunu koruyarak milli ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya sahip çıkarak yapıcı, onarıcı, yol gösterici bir siyaset anlayışı ile aziz milletimizin sosyal, ekonomik, eğitim, sağlık ve her konuda sorunları ile ilgili çözüm noktasında sonuna kadar mücadele etmekteyiz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  “Zonguldak’ın derin toprakları altındaki serveti madeniye ne kadar kıymetli ise bizim nazarımızda da Zonguldak o kadar kıymetli bir vilayetimizdir” sözünün de hassasiyetindeyiz. Bu güne kadar hangi konuda gündem oluşturduysak mutlaka sonuca ulaştık ve hiçbir zamanda yanılmadık. Zonguldak, siyasetin, ticaretin, bürokrasinin zor olduğu bir şehirdir. Biz de zora talip olarak görev yapmaktayız. 2020 yılının sonuna gelmişken hassas olduğumuz bazı konular hakkında yine görüşlerimizi aziz milletimizin taktirlerine sunuyorum.” şeklinde konuştu. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim