İnanış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan Küçükvar, Zonguldak eski Valisi Ahmet Çınar'ın, Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi adına Zonguldak'ta siyaset yapacağını iddia etti.
İşte o yazı:
Neresinden bakarsanız bakın. Yerli araba, kanal İstanbul ve asgari ücret tartışmaları fazla gitmez. Siyasi partiler, taban seçimlerini bir bitirsinler hele. Kongre süreçlerinin ortasına doğru, ‘Genel Seçim’ havası esmeye başlar. Yukarıda ‘Kurumsal Mutabakat’ temsili olan ‘İttifaklar’ yeni sistemin gereçleri olarak tamamen etkili olmadı. HDP ve birkaç küsurat partisi ittifaklar dışında kaldı. Dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile hedeflenen ‘Toplumsal Mutabakat’ gerçekleşmedi.
Sistemin oturması için, ‘İttifaklar’ yeniden belirlenecek. Elbette yeni kurulacak partilerde ‘Sistemin içine’ çekilmiş olacak. ‘Yeni Türkiye’nin yeniden kurulması operasyonu’ diyoruz buna. Tayyip Reis’in planlayıp gerçekleştirdiği sistem oturmazsa, ‘Parlamenter Sistem’ küllerinden yeniden doğar. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın, bilinçli olarak ‘Gündem yaratmak’ yerine, tabanın sesine kulak vermesi şart. Mesela: ‘Partili Cumhurbaşkanlığı’ uygulaması yanlış... Ak Partili olmayıp, ‘Cumhurbaşkanı benim başkanımdır’ diyecek milyonlar var. Bu yüzden, ‘Tartışma’ ortamından uzak duruyorlar.
Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Gelecek Partisi’ bu gün itibarıyla ‘Sosyal Medya’ üzerinden çok hızlı bir şekilde yayılıyor, örgütleniyor.
Ülke genelinde, ilgi görüyor. Ancak, hedefleri yerel baz da ‘İlgi’. Zonguldak, ‘Kozmopolit’ bir yer olarak hedefleri arasında. İYİ Parti’nin yaptığı hataları yapmak istemiyorlar. İl Başkanları Zonguldak’ta yerleşik olacak. Partiyi ‘Kuşatmak’ gibi derdi olmayacak. Yöre ‘Sorun-çözüm’ konularında ‘Güvenilir’ olacak.
Konu ile ilgili ‘Gelecek Partisi’ çerçevesinde ‘Organize’ içinde olanlar, ortaya ‘Güleryüz’ ve ‘Ciddi’ bir isimle çıkmaya hazırlanıyorlar. Şu an da ‘Yegane’ isim, ‘Zonguldak eski valisi Ahmet Çınar’.
Ahmet Çınar’lı ‘Gelecek Partisi’ Zonguldak’ta mesafe alır ve hem gündeme hem de sorunların çözümünde etkili olur. ‘En Zonguldaklı benim’ sloganı ile gönüllerde taht kurmuştu. Yaptığı icraatlar ile paylaştığı sevgiyi çoğaltmıştı. Elbette, sayın Çınar’ı sevmeyenlerde olacaktır. Menfaati zedelenenler… Menfaati zedelenenlerin eleştirileri bile sayın Çınar’a olumlu puan kazandırır.

Editör: TE Bilisim