Zonguldak Tüm İşçi Emekleri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etti.

Zonguldak Tüm İşçi Emekleri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve dernek yönetimi ile birlikte AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u makamında ziyaret ederek Zonguldak'ta 150 bin madenci emeklisi olduğunu ve emekli sorunlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırmak için AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'dan yardım istedi.

Zonguldak Tüm İşçi Emekleri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, madenci emeklileri için AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile görüştü. Zeki Tosun'un makamında gerçekleştirilen görüşmede, Zonguldak'ta 150 bin madenci emeklisi olduğunu ve emekli sorunlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırmak istediklerini dile getiren Mustafa Sarıoğlu, "Milletvekilleri ve İl Başkanı aracılığıyla Zonguldak'taki madenci emeklilerimizin yaşadığı sorunları Cumhurbaşkanımıza aktarmak istiyoruz. Biliyorsunuz yer altında çalışan, akciğerlerinde taş tozu olan değerli madencilerimizin sayısı 150 bin kişi. Milletvekillerimiz bu istediğimize sıcak baktılar. Hem TOKİ hem de emekli madencilerimizin sorunlarını Cumhurbaşkanımıza aktarmak istiyoruz. Bu konu hakkında sizinle daha önce bilgilendirmiştik. Sizden sonuç bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Daha önce de bu konu hakkında kendisinin bilgilendirildiğini ve üzerlerine düşen bu sorunu çözmek için elinden geleni yapacaklarını söyledi. Tosun, "Ankara'yla sürekli iletişim halindeyiz. Bu aralar çok yoğunum sizi makamınızda ziyaret edemedim, siz geldiniz hoş geldiniz. Zonguldak emeklisi çok olan bir kent. Maden emeklisi olan dostlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması en büyük vazifemiz. TOKİ'yle olan konu hakkında ise beraber elimizden geleni yapacağız. Sizinle her yere gideriz. Beni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim Zonguldak'ı çok iyi temsil ediyorsunuz. En kısa sürede inşallah sizi makamınızda ziyaret edeceğim" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim