Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yeni yıl ile ilgili yayımladığı mesajda;

"Ülkemizin üstünde oynanmak istenen oyunlar 2017 yılında da devam etti. Devletimiz ve milletimiz bu şer odaklarının yapmak istediklerine karşı hiç bir zaman taviz vermedi.

Ülkemiz bir yandan FETÖ, PKK, YPG, PYD, DEAŞ terör örgütleriyle mücadelesinde,  diğer yandan müslümanlarınparçalanmasına dayalı oyunlara karşı mücadelesinde uluslararası platformda gücünü göstermiş, dünyada barışın tesis edilmesi yönünde etkin rol almıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın azim ve kararlılığı, milletimizin duyarlılığı sayesinde Kudüs konusunda Birleşmiş Milletler Konseyinde büyük bir zafere imza atılarak dünyanın 5 ten ibaret olmadığı kabul görmüştür.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye'nin düşeceğini sanan zihniyet, büyük bir yanılgıya düşmüştür. Türkiye milletiyle, iktidarıyla birlik olup yatırımlarına ve reformlarına hız kesmeden devam etmiştir.

Ekonomide hızla büyüyen memleketimiz hızlı trenleriyle,otoyollarıyla, köprüleriyleMarmarayı ile, Avrasyası ile büyük projelere imza atmıştır.

Bunları gerçekleştiren Türkiye 2018 yılında da yoluna emin adımlarla yürüyecektir.

Bizler de bu yolda milletimizin refahı, huzuru ve barışı gece gündüz çalışmaya devam edecek milletin hizmetkarı olacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının milletimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesi dileğiyle herkesin yeni yılı kutlar, saygılarımı sunarım.'' İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim