96 Köprüaltı esnafından 7’sinin Elmas Park’a geçmesini büyük başarı şeklinde aktaran Ömer Selim Alan; “Acılık’ta inşa edilen Elmaspark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde köprüaltı esnafımıza sunulan imkan ve ayrıcalıklardan faydalanan 7 köprüaltı esnafımız; 5’i iş yeri 2’si mesken olmak kaydıyla yeni iş yeri ve meskenlerine kavuştular” dedi.


KÖPRÜ ALTI ESNAFINA TANINAN HAK 1 ARALIK’TA SON BULUYOR!
Fevkani Köprüsü’nün yıkılmasıyla birlikte mağdur olacak 96 esnaftan 7’si Elmas Park’tan yer alırken 89 esnaf için ise Elmas Park’taki dükkân fiyatları tam bir hayal kırıklığına dönüştü. 
Maddi sebeplerden dolayı Elmas Park’tan dükkân alamayan esnaflar ise Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a tepkili. Köprüaltı esnafının yüzde yirmi indirim avantajından yararlanması için son gün olarak 1 Aralık tarihini belirlediklerini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Bilindiği gibi Fevkani Köprüsü esnafı oradan indirimli yararlanacaklar. Bu esnaf arkadaşlarımızın içinde protokol imzalayıp oraya geçmek adına girişimde bulundular. Zonguldak’ın en güzel binası orası. Köprü altı esnafı arkadaşlarımızın taleplerini münferit olarak alıyoruz. 1 Aralık’a kadar köprü altı esnafından bize müracaat edecek olanları değerlendireceğiz. Önceliğimiz oradaki esnaf arkadaşlarımızdır. Bu tarihten sonra vatandaşlarımız talepte bulunmaya başlayacaklar. Hazır bitmiş ve ticaretini yapabilecek olan köprü altı esnafımızın bu fırsatı kaçırmamaları gerekir. Son virajdayız ve bu fırsatı kaçırmamalarında fayda var. Acılık’ta inşa edilen Elmas Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde köprüaltı esnafımıza sunulan imkan ve ayrıcalıklardan faydalanan 7 köprüaltı esnafımız; 5’i iş yeri 2’si mesken olmak kaydıyla yeni iş yeri ve meskenlerine kavuştular” dedi.

Editör: TE Bilisim