11.00’da gerçekleştirilen Kapalı Spor Salonu Temel Atma törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Işık Korum Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve protokol katıldı. Törene CHP Milletvekillerinin davet edilmelerine rağmen katılmadıkları gözlendi.

Temel atma töreni saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarını yaptıktan sonra kurban kesimi yapıldı, ardından protokol toplu olarak temel atma butonuna birlikte bastı.

2020 YILI YATIRIM YILI OLACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in talebi, Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinin girişimi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın onayı ile 2020 yılı içinde Zonguldak Merkez, İlçe ve beldelerde yaklaşık 40-45 spor tesisinin ihalesi gerçekleştirildi. Tesislerin bir çok kısmı tamamlanırken bazı tesislerin temeli atıldı, inşaatları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim