KAYMAKAMI KANDIRDI
Gülüç’te yarısı 2-B kapsamında ki İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi bitişiğindeki yamaç alandaki arsanın çukur olan bölümü Belediye Meclisi kararıyla okul yeri olarak ayrılmıştı.  Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu okul yapılması düşünülen arazinin çukur bölümünde dolgu ve istinat duvarı işinin masraflı olacağını belirterek, Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş’tan başka bir yer göstermesini talep etti. Başkan Demirtaş, Düğün salonu ve Erdem yuva arasında ki okul için bağış yapan vatandaşın arazisini Kaymakama önerdi. Bunun üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de okul binası inşaatına başladı. Otoparkı ve bahçesi olmayan okul inşaatı ihaleyi alan firma tarafından yapılmaya devam ediyor.
SERVİSCİ BAŞKAN’IN KURNAZLIĞI 
Okul bölgesi olarak bilinen ve Meşelik mahallesinde İbrahim Gündoğdu’ya ait 12 dönüm arazinin İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi binası önündeki yer okul yeri olarak ayrılmıştı. Başkan Demirtaş, “Tombul” lakaplı İbrahim Gündoğdu’nun Meclis kararıyla 2-B kapsamında olan arazisinin çukurda kalan bölümünü okul bölgesi yaptı. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu yeri beğenmeyince Başkan Demirtaş’a gün doğdu. 
ARSA 2-B’DEN ÇIKTI VE SİTE YAPILMASINA KARAR VERİLDİ
“Tombul” Lakaplı İbrahim Gündoğdu’dan 5-6 daire karşılığı arsa Mustafa Erdağ tarafından satın alındı. Süreçte Mustafa Erdağ’ın satın aldığı yerin imarı önce 7 sonra 12 ve son olarak 14 kata Belediye Başkanı Demirtaş tarafından belediye meclisine onaylatarak karar çıkardı. Ve arsa daha sonra Selami Adakoğlu’na ait Adakoğlu firmasına adeta peşkeş çekildi. 
İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
Gülüç’ün en güzel manzarasına sahip arazide kat artırımıyla inanılmaz bir rant oluşurken bu olaya AKP’li, CHP’li ve MHP’li bazı meclis üyeleri karşı çıkmıştı. Ancak, Belediye Encümeninde olan Şükrü Aslan, Mustafa Sarı ve Sedat Taşdelan’ın daire karşılığı Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş’a sahip çıktıkları iddialar arasında yer alıyor.
BAŞKAN 15 DAİRE ALACAKMIŞ
Adakoğlu firmasına adeta peşkeş çekilen araziden Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş 15 daire alacağı iddia ediliyor. Beldede konuşulan iddialara göre, Demirtaş’ın CHP’den AKP’ye neden geçtiği de ortaya çıktı. Başkan Demirtaş’ın usulsüzlüklerini örtmek için parti değiştirdiği belde halkı tarafından söyleniyor.

Editör: TE Bilisim