“CUMHURBAŞKANIMIZIN ZONGULDAK’A GAREZİ DEĞİL SEVGİSİ VAR”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Osman Sav, Ak Parti Çaycuma, Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti, Zonguldak merkez Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimiyle bir araya geldi. Gazetecilik dışında Danışmanlık ve STK Başkanlığı yaptığını, SKM’lerde görev aldığını hatırlatan Osman Sav, “Vebalin ne demek olduğunu bilenler milletvekili olmalı. Teşkilatlardaki uyumsuzluğun olmaması için Muammer Avcı başkanımızın düşüncesine uygun ve hızına ayak uyduracak kişilerin milletvekili olmasıyla uyumu yakalayıp daha hızlı hizmeti getirebiliriz” dedi.
-    Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Osman Sav, aynı günde Çaycuma, Merkez ve Ereğli'deydi... Ak Parti Çaycuma teşkilatını ziyaret edip İlçe Başkanı Birol Yiğit ile istişarede bulunan Osman Sav, daha sonra Nebioğlu beldesinde teşkilatla birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Sav, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'a garezi değil sevgisi olduğunun örneklerle anlatarak altını çizdi. Oluşturulmaya çalışılan “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın veya Ak Parti’nin Zonguldak’a garezi var havasının özellikle 2018 yılında THY’nın iç hat ve dış hat seferlerinin başlaması, ayrıca Zonguldak-Kilimli tünellerinin yapılmasıyla boşa düşürüldüğünü” ifade eden Sav, “Doğalgazın da çıkartılmasıyla Zonguldak yine yeniden enerjinin merkezi oldu” dedi.
-    Zonguldak Merkezde Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkan ve yönetimleriyle bir araya gelen Osman Sav, Cumhur ittifakın diğer üyeleri olan MHP ve BBP teşkilatındaki heyecanı gördüğünü belirtip genç ve kadın kollarıyla temasın kurulması gerektiğini vurguladı.
-    Akşam saatlerinde Ereğli teşkilatını ziyaret eden Osman Sav, göreve yeni seçilen İbrahim Sezer başkana hayırlı olsun dileklerinde bulunup teşkilatta konuşma yaptı. 1998-2000 yılları arasında Ereğli'de yaşadığını, Dernekçiliği Ereğli'de öğrendiğini hatırlatan Osman Sav, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un önemli bir değer olduğunu ve Zonguldak Havalimanı başta olmak üzere bir çok hizmetin gelmesine vesile olduğunu vurguladı. Sav, ayrıca Başkan Muammer Avcı’nın başkan olmadan önce bile nasıl hizmet getirdiğine şahit olduğunu ifade edip, “Değerlerimizi Zonguldak’a hizmet getirmeleri için küçük sorunlarla, kişisel kavgalarla meşgul etmeden desteklemeliyiz” dedi.
-    Birlik ve beraberliğin önemine değinen Osman Sav, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi ‘Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız’… Kimseyi ötekileştirme ne lüksümüz ne de gayretimiz olmalı… Bir oy bile fazla getirecekler milletvekili olsun. Cumhur ittifakının ortaklarının teşkilatını da çalışmalara katarak gayret etmeli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmalıyız. Zonguldak’tan 4, Türkiye genelinden de maksimum milletvekili çıkartıp Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik sağlam durmalı, elini güçlendirmeliyiz” dedi. 

-    “CUMHURBAŞKANIMIZ VERMEK İSTİYOR, YETER Kİ İSTEMESİNİ BİLELİM”
Zonguldak-Filyos yolu ve Zonguldak Havalimanı için istemesini bildikleri için hizmetin geldiğini hatırlatan Sav, “Cumhurbaşkanımız zaten vermek istiyor… Yeter ki istemesini bilelim… STK Başkanı ve gazeteci halimizle istemesini bildik aldık… Biz gazeteci olarak Zonguldak’ın sorunlarına vakıfız. Bu vakıflığımızdan Zonguldak-Filyos yolu (Mithatpaşa tünelinde) ve havaalanı yapımı sürecinde hep birlikte bir kamuoyu oluşturarak bir şeyler başarmıştık. Sağ olsun Muammer Başkanı’mız özellikle tüneller konusunda çok çaba gösterdi. Muammer Başkanımızın takibiyle belki de Zonguldak’ta ilk defa bir proje zamanından önce bitecek… Bundan sonraki süreçte de Zonguldak’a daha çok hizmet etmeye talibiz. Büyük Zonguldak için büyük Zonguldak’ın aday adayıyım. Milletvekili değil milletin vekili olmak için yola çıktım. Memleketimiz için kim daha fazla hizmet edecek ve çaba gösterecekse Allahü teala onlara nasip etsin” dedi.

Editör: TE Bilisim