Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay,  BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Halil Yıldırım, BBP Sağlık İşlerinden Sorumlu Divan Üyesi Hüseyin Uysal,  Zonguldak’a geldi.

Zonguldak’ta ilk olarak Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS)ziyaret eden BBP, ardından Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin son bölümünde ise BBP, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Derya Akbıyık ve gazetecilerle biraya geldi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Derya Akbıyık, BBP Genel Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerine hoşgeldin dileyerek, “Büyük Birlik Partisinin Genel Başkan Yardımcıları bizlerle beraber. Genel Merkez Yönetecileri ve İl Başkanı bizlerle beraber. Biz kendilerine meslektaşlarımız adına hoşgeldiniz diliyoruz. Zonguldak’ta bir dizi ziyaretler yapıyorlar. Çok değerli bir partiler. Yerel basına önem veriyorlar. Zonguldak basınını da ziyaret ediyorlar. Teşkilatları yapılandırdık ve sanırım yeni bir yol haritası çizdiler”dedi.

BBP Sağlık İşlerinden Sorumlu Divan Üyesi Hüseyin Uysal,  ise ,”Bugün Derya beyi ve Zonguldaklı gazeteci arkadaşları ziyaret etmekten son derece memnunuz. Geliş sebebimiz kısa bir süre önce Amasra’da maden şehidi olmuş, kardeşlerimiz var onlar adına Genel Maden İşçileri Sendikamıza başsağlığı dilemek. Sayın Valimizi Belediye Başkanımızı ziyaret etmek. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Desticinin selamlarını Zonguldak’a ilettik. İl Başkanımızı 2 ay önce yeni atadık. Yeni bir binaya yaşadılar. İl Başkanımızı da ziyaret ettik. Önümüzde ki günlerde daha sık buralara geleceğiz. 15 gündür en geç Zonguldak’a geliyorum. Önümüzde ki günlerde daha detaylı açıklamalarda yapacağız”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yanında olduklarını ifade eden Başkan Uysal, “Genel Başkanımız sayın Mustafa Desteci, yerel basında, sosyal medya da sürekli paylaştığı cumhur ittifakın bileşenlerdeniz. Geçtiğimiz hafta Sevdamız Türkiye 2023 programında da genel başkanımız açıkladı. Sağlam olarak cumhur ittifakının içindeyiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın da önümüzde ki 2023 genel seçimlerinde de ilk tur da seçimi alması için teşkilatlarımızla elimizden geleni yapacağız. Zonguldak’ta da bunu başaracağız. Zonguldak’ta cumhur ittifakı seçimleri önde biterecek”diye konuştu.

Yerli otomobilin ülke ekonomisine büyük katkıları olacağını belirten Uysal, “TOG başarılı bir mühendislik ürünü. Daha önce ki yüzyılın hayali. Çok büyük bir başarı. Yerli arabamız. Tabi ki eleştiriler var. Hiç bir araba ve hiç bir makine yüzde yüz yerli olamaz. Bir yek bunu eleştiriyorlar. Parçaları dışarıdan geliyor diye. Bu eleştirilecek birşey değil. Bu bie vizyondur. Bugün bu aracın Türkiye ekonomisine katkıları olacak. Büyük bir cari açışı kapatmasına araç için harcadığımız cari açık memleketimize kalacak”şeklinde konuştu.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Editör: TE Bilisim