Çocukların ve gençlerin sportif ve kültürel etkinliklerin dışında daha çok tablet ve bilgisayara bağımlı olmaları Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i harekete geçirdi. Yüksel Zonguldak ve ilçelerinde yaşamlarını sürdüren çocuklara ve gençlere ulaşarak Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ve personelle mektup ulaştırdı.

Gençlerin boş zamanlarını ve yaz dönemlerini iyi değerlendirmeleri ve teknolojik ortamdan uzak durmaları için onları sanatsal, sportif ve kültürel alanlara yönlendirmek için yazdığı mektuplar yerlerine ulaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’den yapılan açıklama şöyle: “Bu yıl bir ilke imza atarak İl Müdürlüğümüz Spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlerini anlatan bir mektup yazarak ilimizdeki öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mektubumuzu sadece öğrencilerimizin değil anne babalarının da okuyarak, çocuklarını ekranlardan ve sanal alemden uzaklaştırmak için İl Müdürlüğümüzün ücretsiz tüm faaliyetlerine göndermelerini ve yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini temenni ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim