ÖZEL HABER

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Zonguldaklı efsane futbolcu Muzaffer Badalıoğlu'nun babası Emin Badalıoğlu'nun cenaze töreninde adeta köşe kapmaca oynadı. Birbirleriyle selamlaşmak zorunda kalmamak için uzak mesafelerde cenaze namazının başlamasını bekleyen ikili, objektiflere de aynı karede yakalanmamaya dikkat etti.

CHP'li Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in kendi partisiyle yaşadığı problemler Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal'ı görevden almasıyla daha da arttı. Bazı meclis üyelerinin yanı sıra il başkanından da tepki gören Akdemir, bugün merhum Badalıoğlu'nun cenaze töreninde CHP il Başkanı Ahmet Altun ile göz teması bile kurmamaya özen gösterdi.

CHP'li Belediye Meclis üyesi Atınç Kayınova bugün, parti il başkanlığına bireysel olarak Akdemir'in partiden ihracıyla ilgili dilekçe verdi. Parti il başkanı Ahmet Altun da yaptığı basın açıklamasında  Akdemir'in CHP ilkelerine ters düştüğünü ifade ederek topa tuttu...

Başkan Akdemir, partiden ihracının istenmesiyle ilgili sorulara yanıt vermezken yarın Ontemmuz Mahallesi'ndeki asfalt dökme çalışmasının ardından basın açıklamasında bulunacağını ifade etti. 

Editör: TE Bilisim