Konu ile ilgili açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; " Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şeffaf belediyecilik, hizmette takdir edilen ve vatandaşının her zaman yanında olan belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize başarıyla devam ediyoruz. Nüfusumuzu 2200'lerden 7393' yükselmesi, bölge göç verirken Çaydeğirmeni'nin yapılan yatırımlarla göç alması, bütçemizin kanun ve yönetmeliğe uygun olarak titizlikle yönetilmesi, yapılan harcamaların mevzuata uygun yapılması, personel yönetimi ve belediye hizmetleri gibi birçok alanda belde halkımızın teveccühü ile görevimizi layıkıyla yürütüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ülkemizde her belediye denetlendiği gibi bizim belediyemizde bakanlığımız tarafından görevlendirilen değerli müfettişlerimiz tarafından denetlendi. Denetleme sonrası aldığımız olumlu raporu sizlerle paylaşmak isterim. 
'Teftiş tarihleri arasında Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı görevi Satılmış Gebeş tarafından çok başarılı şekilde yürütüldüğü anlaşılmıştır' bu rapordan da anlaşılacağı üzere,
beldemiz için vatandaşlarımız için ilk günkü aşk ile çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyor, kıymetli vatandaşlarımıza, değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim