Firmamız genel olarak Otogaz sektöründe başa çıksa da bunun dışında birçok hizmet de sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla çalışıyor. Bu sektör içerisinde yapılan her türlü hizmet ayrı bir özen ve deneyim ister. Bundan dolayı bunun bilincinde olmak oldukça önemlidir.

Candan Mühendislik güvenlisi ile Lpg montajı başta olmak üzere sizlere bakım hizmeti, arıza tespit ve çözüm, tadilat ve projelendirme gibi çeşitli hizmetlerde beraberinde sunuyoruz. Bu hizmetler hakkında bilgi almak için ya da aklınıza takılan sorular için firmamızı arayarak cevap bulabilirsiniz.

Candan Mühendislik firması olarak sizler için profesyonel bir hizmet akışı sunuyoruz. her bir montaj çalışmamızda aynı iş akışı ile çalıştığımız için her araçta aynı kalitede iş çıkarıyoruz. Candan Mühendislik firması olarak her bir araç için öncelikle özel bir planlama yapıyoruz. bu planlama sürecinde işinde deneyimli ekibimiz ile birlikte işleyişi geliştiriyoruz. Ve planladığımız tüm çalışmaları birebir uygulama sürecine geçiriyoruz. Her bir uygulamamız öncesinde planlamaya dahil olduğu için kusursuz oluyor ve bizler her yaptığımız işi aynı kalitede sizlere sunmuş oluyoruz.

Candan Mühendislik firmamıza ulaşabilmeniz için bizlere web sayfamız üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

LPG Sadece Araçlarda Mı Bulunuyor?

Günümüzde LPG kelimesi sadece araçlar için geçerli değildir. Aslında bizler hayatımızın her yerinde LPG ile iç içe yaşıyoruz. Mutfak, ısıtma hatta ışıklandırma ihtiyaçlarında dahi LPG tercih ediliyor. Bunun dışında LPG aslında petrol içinde oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Çünkü Petrol çıkarılan araçlarda da Lpg kullanılmaktadır.

Sizlerde araçlarınız da tasarruf etmek istiyorsanız en ideal seçenek LPG seçeneği olacaktır. Eğer bu konu hakkında danışmak istediğiniz bir yer var ise sizleri şubemize bekleriz.

Editör: TE Bilisim