İlk bölümleri Zonguldak'ta çekilen Kara Sevda dizisinden geriye bu sahneler kaldı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin ilk bölümünde Zonguldak Karadon Maden ocağında yaşanan iş kazası ekranlara gelmişti. Yapımcı ve oyuncular bu sahneler ile madenciyi ve Zonguldak'ı anlattı.


KONU
Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmamaktadır. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulacaktır kendini: Aşkın içinde. İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan ise kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur: Kemal'e. Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal'in yolu Kara Sevda ilk bölümünde kesişecektir. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına. Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koyar. Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenir ve kurulu dengeler yerinden oynar. Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlar. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olur.

KARA SEVDA OYUNCULARI
Kim kimdir: Burak Özçivit (Kemal), Neslihan Atagül (Nihan), Kaan Urgancıoğlu (Emir), Zerrin Tekindor (Leyla), Burak Sergen (Galip), Neşe Baykent (Vildan), Zeyno Eracar (Fehime), Orhan Güner (Hüseyin), Kürşat Alnıaçık (Önder), Rüzgar Aksoy (Tarık), Melisa Aslı Pamuk (Asu)

Editör: TE Bilisim