BKM Müdürü Abdullah Bakır, tiyatro ekibinin turne teklifi aldığını ve Ekim ayında grup olarak Eskişehir'e gideceklerini belirterek, hem sezonu değerlendirdi. Hem de önümüzdeki dönem için BKM'nin planladığı çalışmaları anlattı.

Bakır, "Geçtiğimiz sezon 7 oyunumuz oldu ve 25 kez sahnelendi. Bunun yanında 10'a yakın konserimiz, sergi açılışlarımız oldu. Düzenli şekilde her sene devam ettirdiğimiz cezaevi sergilerimizi bu senede sürdürdük. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de çeşitli etkinliklerimiz oldu. Şiir kulübümüz her zaman aktif zaten, geçtiğimiz dönem yoğun geçti.

Gençlerimiz için yetenek kursları açtık. Özellikle üniversiteye hazırlanan gençler katılım sağlıyor. Tiyatro ekibi gelecek sezonun oyunlarına şimdiden başladı. Benimde içinde olduğum yetişkin tiyatro grubumuz, 'Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım' ve beraberinde 4 oyun daha var. Hazırlıkları sürüyor.

Turne teklifi aldık. İnşallah Ekim ayında Eskişehir'e gideceğiz. Çalışan arkadaşlarımızdan oluşan bir grubumuz olduğu için en uygun zaman Ekim ayı oluyor" dedi.

Editör: TE Bilisim