Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ve  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın proje sunumu yaparken il Genel Meclis üyelerine kötü uslup kullandığını şeklinde ifade etti. 

Nebahattin Yılmaz;  “Güzel bir proje hazırlanmış renkler şekiller birbirine uyumlu çok güzeldi. Umarım böyle güzel bir proje kazandırabiliriz. Buna bir sözümüz yok, İtirazımız da yok sunumu yapanların meclis üyelerimize karşı konuşma şekilleri ve hitapları gerçekten hoş olmadı. 
Özel olarak ise bizim CHP’li meclis üyemiza karşı davranışlar affedilemeyecek durumdadır. Elinde gösterdi 270 imzalı dosyayı çıkardığında ciddiye alınmadı, bu bizi ve kurumumuzu üzdü. 
Bize sorularınız varsa sorabilirsiniz dediler, ben kapasitesini sordum ancak cevap veremediler. Biz kırsalda yaşayan insanların hakkını savunmak zorundayız. Kimse kalkıpta bizim hayvan sevgimizi sorgulamasın ben evimdeki yemeği sokaktaki kedilerle paylaşıyorum. Biz kendi ayağımızla oraya gittik dersimizi aldık. Onların karşısında il Genel Meclisi var belediye meclisi değil. Bu meclis onların aldığı oylardan kat kat fazla oyla göreve geldik. Sayın başkanımızın bizi orada savunması gerekiyordu. Yap sonra özür dile öyle bir şey olmaz bir daha bu olaylarla karşılaşmamak için gerekli konuların yapılması gerekiyor.  Ben bu gece uyku uyuyamadım.  Biz çocuk değiliz, cahil desek cahil değiller, hepside üniversite mezunu, mühendis ve doktor olmuşlar.” şeklinde konuştu. 


Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim