Beşiktaş Unicycle Bisiklet Kulübü üyeleri Çaycuma belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya bir mesaj göndererek Çaycuma'da yapılanlardan çok etkilendiklerini bildirdi.

 Çaycuma belediyesinin yaptığı uygulamalar toplumun her kesiminde ilgiyle karşılanıyor. Daha önce pek kurum, kuruluş ve çevrenin uygulamaları konusunda takdirlerini belirttiği Çaycuma belediyesine bir destek de bisikletçilerden geldi. Beşiktaş Unicycle Bisiklet Kulübü üyeleri Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya bir mesaj göndererek çalışmalardan çok etkilendiklerini bildirdi. Kulüpten Başkan Kantarcı'ya gönderilen mesajda, "Türkiye'de bisikletin geneline dair genel bir araştırma yaparken karşımıza çıkan Çaycuma'da, bisiklet dağıtımı ve yolu üzerine yaptığınız projeyi görünce ciddi manada etkilendik. Başkanın açıklamaları, yatırımlar gerçekten umut verici" denildi.

 GELİŞMİŞ ŞEHİRLERE KIYASLA VİZYON DOLU BİR YAKLAŞIM

Kulüp üyeleri mesajlarında, "Türkiye'nin sözde gelişmiş şehirlerine kıyasla vizyon dolu bir yaklaşım olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kulüp olarak yaptığınız güzel işlerden ötürü hem tebrik etmek, hem de ileride yapmak isteyebileceğiniz bisikletle ilgili herhangi bir projeye destek vermeye gönüllü olduğumuzu belirtmek istiyoruz"  şeklindeki ifadelere de yer verildi.

 AYNI ZAMANDA İNSANLIĞA HİZMET OLDUĞUNU DA DÜŞÜNÜYORUZ

Gönderdikleri mesajın kendisini ve arkadaşlarını çok sevindirdiğini ve daha iyi işler yapmak için motive ettiğini söyleyen Başkan Kantarcı cevabi mesajında, "Gerek insan, gerekse çevre sağlığı açısından bisikleti son derece önemsiyoruz. Çaycumalıların karbon ayak izini olabilecek en aşağıya çekmeye kararlıyız. Bisikleti bu nedenle, yalnızca spor ve sağlık aracı değil, ulaşım stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu yüzden, kentimizin her yerini, her türlü standarda sahip bisiklet yolları ile donatıyoruz. Bu kapsamdaki altyapı çalışmalarımız 10 kilometreye ulaşmış bulunuyor. Diğer yandan da ilçede bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Düzenlediğimiz çeşitli kampanyalarda yalnızca bu yıl 1000'e yakın vatandaşımıza bisiklet dağıttık. Bunun aynı zamanda insanlığa hizmet olduğunu da düşünüyoruz" dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim