Bir düğün salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Devlet eli ve belediye icraatları ile hayata geçirilen projelerin gösterildiği slayt izletildi.
Kundakçıoğlu: ‘Beycumalı olmak ayrıcalıktır’
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, farklı siyasi görüşten insanlar ile bir araya geldiklerini söyledi. Katılımcıların ortak noktasının Beycuma olduğunu ifade eden Kundakçıoğlu şöyle dedi:
“Beycumalı olmak ayrıcalıktır. Beycuma’nın suyu sert insanı merttir. Sizlere hizmet etmek bizlere ayrıcalıktır. Beycuma çok eski bir yerleşim yeridir. 1938 yılında bucak olmuş bir yer. Akın Bey beldemize 80 yataklı bir huzurevi kazandırıyor.Beycumaya katkı sağlayacak herkese kapımız açık. Başka Beycuma yok. Beycuma’da yapılacak işler var. Katkı sağlamak isteyen bizlere ulaşabilir. Bu programı geleneksel hale getirmek için Beycumalılar Dernek kurmak istiyorum. Bu dernek, hastalara, yardım muhtaç ailelere öğrenciler burs versin istiyorum.”
Karadeniz Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar da, yaptıkları konuşmalarda Beycuma’nın gelişen bir kent olduğunu söyledi. Etkinlikte; Beycumaya katı veren iş insanları Akın Tatoğlu, Hayrettin Yavuz ve Halil Demir ve Hamdi Uçar’a plaket verildi.

Editör: TE Bilisim