MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Camlı Köşk'te gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasına bilerek katılmadıklarını ifade etti. Ayan, "Bir yerlerde eksiklik var. Bu eksiklik nedeniyle parti binasında bile isteye kaldık" dedi.

MHP Zonguldak İl başkanı Hamdi Ayan, protokol bayramlaşmasına neden katılmadıklarını açıkladı.

"BİR YERDE BİR EKSİKLİK VAR"

Ayan şu ifadeleri kullandı; "Milliyetçi Hareket Partisi olarak desturumuz ve felsefemiz hep bellidir. Olmamız gereken yerde oluruz olmamız için engel gördüğümüz yerde olmayız. Bu güzel bayram gününde herhangi bir siyasi söylem içerisinde bulunmadan özellikle başta iktidar partisi olmak üzere valilik erkanının da, gerek 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir yorumlamasını gerekse bu kurban bayramı merasimini bir incelemesi ve bakmasından yana bir tavsiyemiz istirhamımız olacaktır. Zonguldak'ta bir şeyler eksik gitmeye başlamıştır. Daha çok coşku daha çok heyecan beklediğimiz bir dönemde, Zonguldak'ta bir geriye gidiş halkta da siyasetçiden bürokrattan bir kopuş görüyoruz. Bu anlamda bu işin sahibi olan gerek siyasiler olsun gerekse bürokratlarımız olsun bir yerde bir eksikliği mutlaka görmeli ve Zonguldak ile bütünleşmenin yolları aranmalıdır.

Samimi gördüğümüz her yerde oluruz. İnandığımız her yerde oluruz. Ancak bir yerlerde bir eksiklik var birileri kendilerini kaf dağında görmesin. Biz anca birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldak'ın sorunlarını aşabiliriz. Ama siyasiler olsa ne olur olmasa ne olur gibi bir tavır içerisinde Zonguldak'ı yönetmeye kalkarsanız yalnız kalırsınız. 30 Ağustos bunun örneğidir. Bugünkü kurban bayramı maalesef bunun bir örneğidir. 
Bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir zaman Devletimize Devleti yöneten arkadaşlarımızı karşımıza almak gibi bir niyetimiz yoktur. Ancak bir yerde bir eksiklikler vardır. Bunun sebebi biz değiliz. Eksikliği yaratan arkadaşlar veya yöneticilerimiz kendilerine baksınlar. Biz her şeyi açığız konuşmaya açığız birlik ve beraberliğe açığız onlarla yol yürümeye ve Zonguldak'a hizmet etmeye açığız. Ama bir yerde bir eksiklik var ve bunu görmek lazımdır" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim