Demirköse; "Bir kan değişimi gerekmiştir ve gereken de yapılmıştır. Bu ilk defa da olmadı son defa da olmayacak. Şu anda Türkiye'nin her tarafında Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında buna benzer kan değişimleri yapılmaktadır".
POLEMİKLER TEŞKİLATA ZARAR VERİR
Varol Demirköse yaptığı açıklamada, "Öncelikle iddiayı ortaya atanlar ispatlamakla mükelleftir ve biz hiç kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz. Özellikle teşkilatımız da görev yapan arkadaşlarımıza en ufak bir şekilde polemiğe girmek istemiyoruz. Çünkü bu polemikler teşkilatımıza zarar verir. Ülkücülük ahlakına ve adabına yakışan da teşkilata zarar vermemektir.dedi.
KİM GÜÇLÜ KİM DEĞİL DELEGE KARAR VERİR
Kimin güçlü aday kimin güçlü aday olacağını deli geleyim mi karar vereceğini belirten Varol Demirköse, "Ayrıca henüz bir kongre süreci başlamamış. Kongre süreci başladıktan sonra kaç bin tane üyemiz varsa her bir üyemiz de istediği yere aday olabilir. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Ayrıca en güçlü aday diye kim bakarsak buna delege karar verir. Çıkıp arkadaşımızın ben güçlü adaydım ben şöyleydim ben böyleyim demesi yanlış olur. Arkadaşımız ilk önce mevcut görev yaptığı süreiyi değerlendirilmesi gerekir. Ne yapmaları gerekiyordu da onu yapmamışlar buna bakmaları gerekiyordu. Bundan sonra delege kendi kararını verecektir. Ama şu an öyle bir süreç yoktur. Süreç olmadığı için de böyle bir olayı gündeme taşımakta yanlış olur ve teşkilatımıza zarar verir. Hiç kimsenin bu teşkilata zarar verme hakkı yoktur."şeklinde konuştu.
KAN DEĞİŞİMİ GEREKİYORDU
"Niyazi Kıransoy sizce neden görevden alındı" sorusunu cevaplayan MHP İl Başkanı Varol Demirköse, "Bu teşkilat içi bir olaydır, Bir kan değişimi gerekmiştir ve gereken de yapılmıştır. Bu ilk defa da olmadı son defa da olmayacak. Şu anda Türkiye'nin her tarafında Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında buna benzer kan değişimleri yapılmaktadır."ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim