Yapılan promosyon ihalesinde komisyon Rektör Yrd. Prof Dr. Kemal Büyükgüzel başkanlığında, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hüseyin Onan ve yetkili sendika temsilcisi Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Erdoğan Başar’dan  oluştu. Anlaşma süresinin bitmesi üzerine üniversitenin yeni promosyon ihalesini en yüksek teklifi veren Vakıfbank aldı. 3 yıl artı 9 ay (45 aylık) yapılan anlaşmaya göre  çalışanlara kişi başı peşin 6.620 TL ödeme yapılacak. 3 yıl önce yapılan görüşmelerde akademik ve idari personele kişi başına peşin 2.400 TL’lik promosyon anlaşması sağlanmıştı. 

Eğitim-Bir-Sen Zonguldak 2 No’lu Şube Başkanı Erdoğan Başar, süreçle ilgili bilgilendirme yaparak şu ifadelerde bulundu;  
“Kurum çalışanlarımızın en fazla lehine olabilecek bir süreç yönetimi gerçekleştirmeye çabaladık ve bu gayretlerimizin herkesi memnun edecek olumlu bir yansımayla sonuçlanması bizi daha da memnun etti. Sonuçta çalışanlarımızın mutluluğu, bizim de mutlu olmamız anlamına geliyor.” diye konuştu. 
Başar, 3 sene önce  katıldıkları promosyon ihalesinde, akademik, idari, kadrolu işçi ve güvenlik personellerine kişi başına 2.400 TL peşin olarak ödenecek tutar promosyon anlaşmasına imza atmıştık bugün gelinen noktada 6.620 liralık anlaşma yapılmıştır. Tarihe geçen bir promosyon anlaşması olduğunu belirten Başar, “Komisyon oluşumunda, ihale süreçlerinin uygulanmasında, katılımcılığı, şeffaflığı ve faaliyet serbestisini tesis ederek verdikleri destekten ötürü Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa Çufalı' ya İhale Komisyon Başkanımız Prof.Dr. Kemal Büyükgüzel'e Üniversitemiz yöneticilerine, Daire Başkanımız Hüseyin Onan ’a ve de katkı sağlayan tüm personelimiz ile çalışanlarımız için en yüksek teklifi veren banka yetkililerine şükranlarımız sunarız. Üniversite çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim