Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Üzülmez tünelleri hakkında bilgi verdi.

Tosun, "Karayolları bölge de son zamanlar da çok hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Üzülmez tünellerinden birini açtık. Bu hafta sonuna kadar Kurban Bayramı öncesi ikinci tüneli de yetiştirip hizmete sunacağız.

Asfaltlama çalışması çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bunun yanısıra Ereğli bölgesinde viyadükte son tablo dökülüp kalıpları sökülmüştür. Tüneldeki ışıklandırma çalışmaları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Kurban Bayramına yetiştiremezsek bile Bayram'dan sonra hizmete girmiş olacaktır. Devrek ve Ereğli yolunda duble yol çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor. Karayolları Bölge Müdürü, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile birlikte duble yol çalışmaları daha hızlı bir şekilde devam ermektedir. İnşallah çok kısa bir zamanda Zonguldak'ın hem İstanbul hemde Ankara tarafından giden yolu modern bir hale gelicektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Tosun, "26 Ağustos'ta Malazgirt Zaferinin Yıl dönümü kutlamaları olacaktır. Aynı tarihte Mustafa Kemal Atatürk'ün Zonguldak'a geliş tarihidir. O tarihte de bir merasim tertip edilecektir. Buradan hem Malazgirt Zaferini hem de Atatürk'ün Zonguldak'a gelişini kutluyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim