“SORUNLARI VE FIRSATLARI ANLATTIK”

Ankara’da ki  Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Yönetim Kurulu, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’I makamında ziyaret etti. 
Genel Müüdür Bekir Karacabey’i ziyarete Birlik Genel Başkanı Tuncay Gencer, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Aydınalp, Genel Sekreteri Dr. Yaşar Okur, Ankara Bolulular Derneği Başkanı İsa Gökmenoğlu, Bartın İli ve İlçeleri Kalkınma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayar, Ankara Karabüklüler Derneği Başkan Yardımcısı Cevat Yıldırım, Birlik üyelerimiz Mehmet Yerebakan, İsmail Hakkı Temizkök, Abdülkadir Yılmaz ve Çağrı Karabulut katlırken, Ziyarette Orman Genel Müdürlüğünde görev yapan Batı Karadenizli Cihan Bekmezci ve  Reşat Benli de hazır bulundu. 
Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan,  Ankara’da ki  Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Gencer, “ Sayın Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e  bölgemizin sorunları, fırsatları ve geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Genel Müdürümüzün vizyoner bakışı bizleri de etkiledi. Nezaketi, sevgi ve saygısı, misafirperverliği, ilgisi, sohbeti, muhabbeti gerçekten üst düzeydeydi. Konulara hakimiyeti ve ortak akla verdiği değeri yakından gördük. Sohbet, ehliyle bir başka güzel oluyor. Sayın Genel Müdürümüze teşekkürü borç biliriz” dedi.

Editör: TE Bilisim