Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Alan'da hem iade-i nezaket ziyaretinde bulunduğunu ve hem de kongrenin ardından yeni yönetime başarılar diliyorum dedi. 

ALAN: KONGRENİZ HAYIRLI OLSUN

Alan, "Kongreniz hem size ve tüm basın camiasına hayırlı olsun. Gazeteci arkadaşlarımız görüyor başladığında beni bir ziyarete gelmişlerdi hem de iadeyi nezaket ziyaretinde bulunmak için geldik inşallah hayırlı olur." dedi. 

Yeni adli yılın 1 Eylül'de açılacağını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, "Adli yıl açılışı yarın başlıyor. 40 günlük tatilden sonra yeni bir döneme başlıyoruz. Arkadaşlarımız dinlediler ve istirahat ettiler veyarınddan itibaren çalışmaya başlayacak. İnşallah iyi ve güzel bir adli çalışma dönemi olur, adil kararlar verilir. Yeni adli yıl açılış sezonunun hem Zonguldak'ımıza hem de adli camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 


ALAN: ADLİYE ÖNÜNDEKİ ÇALIŞMLAR 1 EYLÜL'E YETİŞECEK

Adliye önündeki çevre düzenleme çalışmalarında tamamlanacağını ifade eden Zonguldak cömert Başsavcısı Abdurrahim Alan, "Adliyeönündeki çalışmalar yarına (1 Eylül)  yetiştirilecek. Adliyeden Zonguldak Cemiyete kadar yürüyerek geldim ve yarın sabahtan itibaren yetişmiş olacak dediler bana bakıp göreceğiz. İnşallah yetişir diye düşünüyorum. Çünkü orası yarından itibaren artık daha kalabalık olacak. Firma görevleri yoğun şekilde çalışıyorlar.” dedi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim