“Kurban Bayramı vesilesiyle akrabalarımız, yakın dostlarımızı ve ilimizin önde gelenlerini ziyaret fırsatı bulduk. Bu bağlamda bugün Sn. Valimiz Mustafa Tutulmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya vekalet eden Değerli Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Genel Sekreterimiz Sn. Hayri Bulazar, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sn. Ahmet Karayılmaz, Genel Maden-iş Sendikası Başkanımız Sn. Hakan Yeşil ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Sn. Oktay Karademir’i ziyaret ettik.

Şüphesiz daha birçok değer verdiğimiz kişilerle görüşme isteğimiz vardı, ama zamanımız bu kadar yetti. Bölgemizin insanlarının sıcak muhabbetinin ardından Zonguldak ve Batı Karadeniz’in sorunları ve çözüm yolları üzerine proje odaklı sohbetler yaptık.

Yoğun bir tempoyla ilimiz ve bölgemizin gelişimi üzerine birinci yaptığımız sohbetlerden keyif aldık. Devamını getireceğiz inşallah. İlimiz ve bölgemizin değerleriyle birlikte olmayı elimizden geldiğince sürdüreceğiz. İlimiz ve Bölgemiz için birlikte çalışmayı görev addediyoruz.”

Editör: TE Bilisim