Uzun: "Zonguldak Belediye Başkanı sayın Ömer Selim Alan; Zonguldak Limanı ile açıklamalarda bulunmuş. Açıklamalarında sanki bazı şeylere fırsat ve zemin kolluyor gibi bir hava vermeye çalışmış .
Ama açıklamanın sonu daha da çarpıcı ’Cumhurbaşkanımız talimat verdikten sonra kimsenin esamesi okunmaz ‘’ diye buyurmuş.
Ve ekleyerek ,Sahil Projesinde müteahhit firmanın süregelen çalışmasının ancak 11 Şubat 2022 tarihinde biteceğini ifade etmiş.
İnsan ,ister istemez Sahil Projesinde de talimatı keşke sayın Cumhurbaşkanı  verseydi demekten kendini alamıyor.
Öyle anlaşılıyor ki kentimizde yapılacak sıradan bir düzenleme de bile  (Limandaki kömür depolama alanının kaldırılması)sayın başkan kendi gücünün yetmediğini ,yetemediğini peşinen kabullenmiş ve Çevre Bakanı ,Çevre Bakanı olmadı Cumhurbaşkanından medet ummayı ,çözüm olarak öne sürmeyi marifet sayan bir garip yönetim tarzını benimsemiştir. Bunu  kendi açısından bir güç göstergesi olarak nitelendirilebilir. Sizin ,TOKİ  Başkanı ile sayın Bakan Murat Kurum ile sayın Cumhurbaşkanı ile ilişkileriniz üst düzeylerde olabilir ,buna kimsenin itirazı olamaz.
Ama her düzeyde ,sıradan bir kent içi düzenleme de bile Cumhurbaşkanını referans olarak kullanmak ,o makama  da zarar vermektedir. Sanırsın Türkiye’nin en büyük fabrikası kurulacak ,Zonguldak’ta işsizlik bitecek eski şanlı günlerine kavuşacakta Cumhurbaşkanı’nın talimatı ve çabası bekleniyor.
BU vesile ile TOKİ’nin yaptığı Sahil Projesindeki  ‘’müteahhit talihsizliği’’nin , yine TOKİ’nin yapacağı Lavuar Alanı Projesinde yaşamamak  en büyük temennimiz !
TOKİ Başkanlığına da buradan seslenelim; üzmeyin artık Başkanımızı" dedi.

Editör: TE Bilisim