Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, açık hava halk iftarları sofrasında Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Rehabilitasyon Merkezlerinin yöneticileri, engelli vatandaşlar ve aileleriyle 2 bin kişiyi ağırladı..

Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda Yaşlılar ve Gençler Evinde düzenlenen açık hava halk iftarları yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Ramazan'ın 6.gününde iftar sofrasında Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçedeki Rehabilitasyon Merkezlerinin yöneticileri, engelli vatandaşlar, aileleri ve 31 mahalleden gelen yaklaşık 2 bin kişilik Ereğli halkını ağırladı.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN"

Eşi Sevim Uysal ile birlikte yarım saat önceden iftar alanına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, masaları tek tek gezerek halkın Ramazan ayını kutladı.

"Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diyen Başkan Uysal; "Paylaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygının doruğa ulaştığı bu mübarek ayda sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rabbim oruçlarımızı kabul, dualarımızı karin eylesin. Bu akşam iftar soframızı bizimle paylaşan Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu'na, Rehabilitasyon Merkezlerimize, engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile siz değerli halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, Atilla Bulak ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı iftar öncesi Belediye hocaları tarafından alanda Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunurken, açık havadaki iftara Kdz.Ereğli halkının yaşlısı-genci, çoluk-çocuk aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Editör: TE Bilisim