Son olarak geçtiğimiz cumartesi günü pazar yeri ziyaretinde de milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a çağrısını yineleyen Başkan Ömer Selim Alan'a bugün önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, beraberinde İl başkanı Hakkı Güney, merkez ilçe başkanı Yusuf Mar ve meclis grup başkan vekili atınç kayınova ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alanı makamında ziyaret ettiler.


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz yavuzyılmaz yaptığı açıklamada, "biz başkanımla aynı jenerasyonuz. Daha önce ki konuşmalarımızda kendisi milletvekili değil ama belediye başkanı olmak istediğini söylemişti ve aradan yıllar geçti ben milletvekili oldum kendisi de belediye başkanı oldu.bunlar hep halkın takdiri. Bu gençleşmenin yeni bir jenerasyonun Zonguldak siyasetinde ve Türkiye siyasetinde olacağının birer göstergesidir. Açıkçası ne benim ne de belediye başkanımızın Zonguldak halkını hayal kırıklığına uğratma şansımız yok. Çünkü bir gençliğe giden yolun köprüsüyüz. Şu anda bu nedenle yaptığımız her icraat yaptığımız her ziyaret ve konuştuğumuz her söz bu doğrultuda Zonguldak’a katkı verecek şekilde olacak. Ben değerli başkanıma başarılar diliyor ve karşılaştığı her engelde her sıkıntıda Zonguldak'ın menfaatleri doğrultusunda bizim ona yardımcı olacağımızı yanında olacağımızı her an birbirimize ulaşarak Zonguldak'ın önünü gelecek nesillere açacağımıza inanıyoruz. Sıcak karşılama ve samimiyet içinde çocukluk arkadaşıma teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, 'Ben de çocukluk arkadaşımı ve Sayın vekilimi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Vekilimiz Zonguldak’ı mecliste temsil ediyor ve bizde Belediye Başkanı olarak görev yapıyoruz ve hep beraber Zonguldak'ın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret sarf ediyoruz. Zonguldakımızın kaybedecek zamanı olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Artık kenetlenme zamanı birlik ve beraberliğimize arttırma zamanı. Zonguldakımızın yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunları var ve inşallah bu sorunları Bu dönem içerisinde hep beraber Ankara'daki 5 milletvekili  veya Zonguldak'taki tüm siyasi partilerimiz de baş başa vererek sorunları çözeceğiz. Ben çok verimli bir 5 yıl geçeceğine inanıyorum. Bunun da adımlarını atıyoruz belediyedeki meclisteki birlik ve beraberlik hat safada ve bunu daha da ileri taşıyacağız. Vatandaşın istediği bizden hizmetten başka bir şey değil. Birlik ve beraberliğimizi arttırdığımız sürece kazanan Zonguldak olacaktır. Ben tekrar sayın vekilime ve il başkanım, ilçe başkanı ve meclis üyesine de çok teşekkür ediyor ve kendilerini burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum" dedi

Editör: TE Bilisim