Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Sahil Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Selim Alan'ın açıklamaları:

"Belediye olarak destek olmuyoruz. Sadece Ankara anlamında yardımcı oluyoruz. Hafta içinde de Hamdi Uçarla bir ziyaret gerçekleştirdik. Altyapı gitmiş üst yapı kaldı. Sayıyı arttıralım. En azından yaptığımız en son ki ziyarette üst yapı ve toparlama işlemi kaldı. En çok ben istemiştim. Net tarih veremiyorum. Ekim 15’e kalmayacağız kanaatindeyim. Dükkanlar bitmiş. Ufak tefek eksiklikler kalmış. Ahşap maden mühendisleri bir iki yapı eksik gördük. Bana kalsa ben kömür limanını kaldırılmasını istiyorum.2 3 aya kadar inşallah burası kaldırılır."

‘11 aracımız 16 personelimizle Zafer köyü ve Abdi paşa da görev yapıyoruz’

"2 3 köprünün dakkalar içinde ne hallere gördüğünü gördük. 70 yakın can kaybı var. Sinop, Kastamonu gördük. O şiddetli yağış bana göre biz bunlara hep hazırlıklı olmamız gerek. Benzer durumlar burda da olmuş. Derenin genişliği 30 metre olmasına rağmen ona rağmen bir aracın ikinci katın çıtasına çıkacak güce engel olamayız. Bir su gücü var. Allah beterinden saklasın. 11 aracınız 16 personelimizle Zafer köyü ve apdi paşa da görev yapıyoruz."

‘Bu dedikodulara kimse inanmasın’

"Sahil projesinin üstlenen firmanın battığı ile dedikodular yalan. Bu dedikodularla inanmayın. Öyle birşey olsa biz projeyi yarım mı bırakacağız. Bu konularla gündemi meşgul etmeyelim."

Editör: TE Bilisim