İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Fevkani köprüsünün yıllardır trafiğe hizmet ettiğini söyleyerek, köprünün yıkılma sebebinin vatandaşa söylenmesini gerektiğini ve Başkan Alan’ın ben yaptım ben ettim derse sıkıntıyı Zonguldak halkı çekeceğini açıkladı. 

Erkmen ayrıca çalışmaların güzel gittiğini ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’i vatandaş tarafından umut olarak görüldüğünü belirtti.

‘Yıkma gerekçelerini Zonguldak halkına söylemeleri gerek’

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, köprüyü yıkma gerekçesini Zonguldak halkına söylemeleri gerektiğini ifade ederek, “Ben şahsi olarak görüşümü söyliyim. Fevkani köprüsü yıllardır trafiğe hizmet eden bir köprü. O köprü sayesinde trafik yoğunluğu o köprü sayesinde hafifliyor. Başka çünkü geçiş noktası yok. Belediye başkanlığı arkadaşlar bunun kaldırılmasını savunuyorlar. Önümüzde ki yılda bunun kaldırılacağını söylediler.  Kamuoyunda şöyle bir beklenti var. Yıkılma gerekçelerini kamuoyuna söylemeler gerek. Niçin tehlike mi arz ediyor, tehlike arz ediyorsa bunun yerine ne koyulacak. Yoksa yine ben yaparım ben ederim ben söylerim diye bu iş geçiştirilecek olursa yine sıkıntıyı Zonguldak halkı çeker.  Gerekçesi belli olur ondan sonra köprü yıkılır. Bunun yerine proje bulunursa da açıklanması gerek. Şuanda yapılan iş sadece söylemden ibaret. Zonguldak’ta bunu tatmin etmiyor”dedi.

‘Vatandaşımız Akşenir’i umut olarak görüyor’

Vatandaşın Meral Akşenir’i Umut olarak gördüğünü belirten Erkmen, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta çalışmalarımız devam ediyor. Her gün değişik yörede değişik şartlarda gerek sivil toplum örgütlerinde gerekse sivil toplum kuruluşlarında köylerimizi ziyaret etme açısından iç içe oluyoruz. Zaten Genel Başkanımız Meral Akşener tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Eylül ayı sonu itibariyle bütün Türkiye de ki illerin tamımı onlara bağlı iki  ilçenin birikmesi hedefleniyor. Bu hedefe de ulaşılıyor.  Buna paralel olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda gördüğümüz tablo bizi sevindiriyor. Ülke kötüye gidiyor ve bunun karşısında da insanlar Meral Akşener’i Umut olarak görüyor. Onun bu konular üzerinden üstesinden geleceğinden Ümit ediyor ediliyor”

Editör: TE Bilisim