Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Tüm İslam Âleminin ve Zonguldak halkının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kurban Bayramı'nın Türk milleti ve tüm insanlık için huzur, mutluluk ve barış getirmesini dileyerek, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluk duygularımızın en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir bayrama kavuşmanın sevinci içindeyiz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günler olup, yardımlaşmayı, örf ve adetlerimizi canlı tutmayı ve insanları ortak duygularda buluşturan sayılı günlerdir.

        Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, tüm Zonguldak halkının bu mübarek bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Editör: TE Bilisim