Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye İş Sendikası'nı ziyaret ederek sendika üyeleri ve temsilcileri ile bayramlaştı.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Tahsin Atayan tüm Zonguldaklıların Kurban Bayramı'nı kutlayarak başladığı konuşmasında; "İnşallah yine tekrar böyle bayramlarda bir araya geliriz. Bugün bayramın ikinci günü bizde de bayramlaşma rutin hale gelmiştir. Belediye başkanımız bayramın her ikinci günü bizi ziyaret eder. Kendisine teşekkür ediyorum. Bayramlar bizim için çok önemlidir. Birlik, beraberlik, kardeşlik adına önemlidir" ifadelerini kullandı.  

"KUTUPLAŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek ise birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde  insanların hala kutuplaşmalarda ısrarcı olmasından dolayı yaşadığı üzüntüye vurgu yaparak, "Öncelikle Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür ederim. Her bayram bizleri yalnız bırakmayıp ziyaret ediyor. Ancak maalesef bu günlerde daha fazla birlik beraberlik olmamız gerekirken ısrarla kutuplaşmalar, ayrışmalar var. Bu bizleri bir hayli üzmektedir. Bayramlar niye vardır? Bayramlar, dostların bir araya gelmesine vesile olmak için vardır. Ben işsizliğin çok az olmuş olduğu, hatta sıfıra indiği, iş kazalarının minimuma inmiş olduğu, çalışma barışının hakim olduğu, Adalet duygularının, hukukun üstün olduğu, örgütlenmenin önündeki engellerin tamamen ortadan kalktığı, barışın hakim olduğu bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle bayramınızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

"PAYLAŞIM RUHU TÜM DÜNYAYA YANSITILMALIDIR"

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Kurban Bayramını kutlarken, kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor olmasının aslında paylaşmanın önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, "Kurban Bayramı Müslüman alemi için çok önemli bir bayramdır. Özekli kurban kesimlerinin olduğu bir bayramdır. Kurban kesimlerinin paylaşılmasının olduğu bayramlardır. Bu da paylaşmanın ortaya çıkmasıdır. İhtiyacı olan insanlara bu paylaşım ruhunun tüm dünyaya yansıtılması çok önemlidir. Bizlerde Müslüman ülkeler olarak bunu güzel bir şekilde başarıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim